Puigcerd: Personal reposici nocturna
Oferta actualitzada a 16/07/2019

Som el supermercat de referència de Catalunya, vols treballar amb nosaltres?

El Grup Bon Preu ha estat reconegut com el millor supermercat per l’OCU i tens l’oportunitat de treballar amb nosaltres ja que busquem personal per als nostres establiments de Puigcerdà.

Des del nostre grup valorem als candidats i candidates pels seus valors i actituds. Per això, busquem persones amb ganes d’aprendre, formar-se i desenvolupar-se en el nostre sector.

Oferim formació en les diferents seccions dels nostres establiments: caixa, reposició, fruiteria, fleca, xarcuteria, carnisseria i peixateria. Per tant és una bona oportunitat per a aprendre un nou ofici, tinguis o no experiència prèvia en el sector.

 

A Bon Preu tindràs l’oportunitat de desenvolupar-te professionalment ja que contem amb processos de selecció interna per promocionar les persones que formen part del Grup.

 

El que més ens diferència com a supermercat és el nostre producte fresc i l’atenció al client. Per això, busquem persones orientades al client, amb actitud positiva i que tinguin ganes de conèixer i aprendre sobre els productes de la terra i de proximitat, així com també de noves tendències internacionals.

 

Què t’oferim?

-       Contracte de temporada d'estiu.

-       Torns intensius nocturn.

-       Plans de formació.

-       Oportunitats de desenvolupament i creixement professional.

-       Descompte del 7% en totes les compres de qualsevol establiment del grup.

 

Si tens ganes de treballar i t’has sentit identificat/ada amb el que busquem, apunta’t a la oferta, pot ser la teva oportunitat!

Descripci del lloc de treball
 
Text pre-definit punt de venda

Comarca: Cerdanya
Poblaci: Puigcerd

T'oferim:

Tipus de contracte: Temporal
Horari: Horari fix nocturn
      « pgina anterior