Igualada: Personal de Botiga
Oferta actualitzada a 22/07/2019

 Vols treballar amb nosaltres?

Descripci del lloc de treball
 
Vols treballar al supermercat de referncia de Catalunya?

El Grup Bon Preu ha estat reconegut com el millor supermercat per l'OCU i tens l'oportunitat de treballar amb nosaltres ja que busquem personal pel nou Esclat que obrirem a Igualada.

Des del nostre grup valorem als candidats i candidates pels seus valors i actituds. Per aix, busquem persones amb ganes d'aprendre, formar-se i desenvolupar-se en el nostre sector.

Oferim formaci en les diferents seccions dels nostres establiments: caixa, reposici, fruiteria, fleca, xarcuteria, carnisseria i peixateria. Per tant s una bona oportunitat per a aprendre un nou ofici, tinguis o no experincia prvia en el sector.

A Bon Preu tindrs l'oportunitat de desenvolupar-te professionalment ja que contem amb processos de selecci interna per promocionar les persones que formen part del Grup.

El que ms ens diferncia com a supermercat s el nostre producte fresc i l'atenci al client. Per aix, busquem persones orientades al client, amb actitud positiva i que tinguin ganes de conixer i aprendre sobre els productes de la terra i de proximitat, aix com tamb de noves tendncies internacionals.

Qu t'oferim?

- Torns intensius rotatius de dia, per una millor conciliaci familiar.
- Torns intensius fixos de nit per a les vacants de reposici.
- Oportunitats de desenvolupament i creixement professional.
- Descompte del 7% en totes les compres de qualsevol establiment del grup.

Si tens ganes de treballar i t'has sentit identificat/ada amb el que busquem, apunta't a la oferta, pot ser la teva oportunitat!

Idiomes: catal nivell alt imprescindible, castell nivell alt imprescindible
Carnet de conduir: S
Vehicle propi: S


T'oferim:

      « pgina anterior