RIPOLLS: Personal de Caixes, Reposici i Frescos
Oferta actualitzada a 22/07/2019
Descripci del lloc de treball
 
Som el supermercat de referncia de Catalunya, vols treballar amb nosaltres?
El Grup Bon Preu ha estat reconegut com el millor supermercat per lOCU i tens loportunitat de treballar amb nosaltres ja que busquem personal per als nostres establiments del Ripolls.
Des del nostre grup valorem als candidats i candidates pels seus valors i actituds. Per aix, busquem persones amb ganes daprendre, formar-se i desenvolupar-se en el nostre sector.
Oferim formaci en les diferents seccions dels nostres establiments: caixa, reposici, fruiteria, fleca, xarcuteria, carnisseria i peixateria. Per tant s una bona oportunitat per a aprendre un nou ofici, tinguis o no experincia prvia en el sector.

A Bon Preu tindrs loportunitat de desenvolupar-te professionalment ja que contem amb processos de selecci interna per promocionar les persones que formen part del Grup.

El que ms ens diferncia com a supermercat s el nostre producte fresc i latenci al client. Per aix, busquem persones orientades al client, amb actitud positiva i que tinguin ganes de conixer i aprendre sobre els productes de la terra i de proximitat, aix com tamb de noves tendncies internacionals.

Qu toferim?
- Contracte indefinit.
- Torns intensius rotatius, per una millor conciliaci familiar.
- Torns de cap de setmana.
- Plans de formaci.
- Oportunitats de desenvolupament i creixement professional.
- Descompte del 7% en totes les compres de qualsevol establiment del grup.

Si tens ganes de treballar i thas sentit identificat/ada amb el que busquem, apuntat a la oferta, pot ser la teva oportunitat!

Experincia requerida: Valorable aportar experincia prvia en atenci al client

Idiomes: catal nivell mitj imprescindible, castell nivell mitj imprescindible

T'oferim:

Tipus de contracte: Indefinit
Horari: 40 hores setmanals amb disponibilitat per treballar de dilluns a dissabte 12h hores setmanals amb disponibilitat per treballar de divendres tarda i dissabte
Salari: 40h: 1258 bruts mensuals (12 pagues)
      « pgina anterior