Osona: Personal de Caixes, Reposició i Frescos
Oferta actualitzada a 23/01/2019 Oferim contracte indefinit.
Descripció del lloc de treball
 
Busquem persones per treballar als nostres supermercats Bonpreu o hipermercats Esclat amb una excel•lent orientació al client, amb bona presència, responsables, dinàmiques, amb ganes de treballar i disposades a donar suport a més d’una secció.

El personal de reposició s'ocupa de la càrrega/descàrrega de gènere dels camions, de l'organització del magatzem, de la col.locació de gènere en estanteries, així com de l'atenció personal dels nostres clients i clientes.

El personal de caixa és una persona clau dins el supermercat, perquè en tot moment està en contacte amb els nostres clients i clientes, a qui ha de tractar de forma molt agradable. Les seves funcions principals són cobrar a la clientela a la línia de caixes i donar suport puntual a altres seccions, principalment la col•locació de gènere en estanteries.

A les seccions de Peixateria, Carnisseria i Xarcuteria s'atén directament a la clientela mitjançant taulell tradicional. El contacte amb els clients i clientes és de forma continuada, a part també es realitzen altres funcions pròpies com muntar parada, elaborar producte, col•locar gènere, ordenar i netejar la secció.

A la secció de Fleca s'atén directament a la clientela mitjançant taulell tradicional. El contacte amb els clients i clientes és de forma continuada, a part també es realitzen altres funcions pròpies de la secció com muntar parada, elaborar producte, col•locar gènere, ordenar i netejar la secció.

La secció de Fruiteria és on manipulem i reposem tota la fruita i verdura fresca del dia. Aquí, el contacte amb la clientela és de forma continuada, a part d'altres funcions pròpies de la secció, com muntar parada, col•locar gènere i ordenar i netejar la secció

Experiència requerida: Valorable aportar experiència prèvia en atenció al client

Idiomes: català nivell mitjà imprescindible, castellà nivell mitjà imprescindible

T'oferim:

Tipus de contracte: Indefinit
Horari: 40 hores setmanals amb disponibilitat per treballar de dilluns a dissabte
Salari: 1258€ bruts mensuals (12 pagues)

Beneficis addicionals: 
T'oferim el 7% de descompte en totes les compres en qualsevol dels establiments del Grup.
      « pàgina anterior