Baix Llobregat: Cap de Secci de Peixateria
Oferta actualitzada a 20/05/2019

Oferim contracte indefinit.

Descripci del lloc de treball
 
La persona que assumeix la funci de Cap de Secci, sencarrega de gestionar el correcte funcionament de la secci i liderar lequip de treball que depn de la mateixa. El seu cap directe s el mxim responsable del centre i sol tenir entre 1 i 5 persones a crrec dependent del centre de treball.

Disposa duns objectius setmanals i mensuals de vendes i les seves responsabilitats estan dirigides cap al Client o Clienta, lEquip hum, la Gesti de la prpia secci de Peixateria i lacompliment de lestratgia comercial.

Responsabilitats:

Gran part del seu temps socupa datendre la clientela amb una actitud molt venedora, muntar la parada i fer la reposici del gnere de la secci i/o murals de producte de peixateria i vetllar per a garantir lordre i higiene de la secci.

Ha de vetllar en tot moment perqu hi hagi molt bon ambient aix com un excellent servei al Client. Haur de formar i informar sobre productes, campanyes,.. a tot lequip de la secci, vetllant sempre pel treball en equip i la predisposici a collaborar tant ella mateixa com la gent que t a crrec, amb altres seccions del punt de venda, s a dir, a la polivalencia.

Tamb planifica horaris i vacances amb la gent a crrec.

Pel que fa a la gesti de la secci, fa la comanda diria de gnere de la Peixateria, controla els stocks, vetlla per reduir les mermes i les diferncies dinventari i fa el seguiment de lacompliment dels objectius, potenciant les vendes i aportant aspectes de millora contnua.

T el suport de la persona responsable del centre amb qui fa reunions setmanals.

Les competncies que ha de tenir sn una clara orientaci al client, un inters per lacompliment dels objectius i una molt bona capacitat per liderar equips de treball (transmetre illusi, generar bon clima a la secci, donar informaci, saber dir no quan cal,...). s imprescindible per aquest lloc de treball un molt bon coneixement de la secci de peixateria.

Comarca: Baix Llobregat
Poblaci: Sant Joan Desp
Experincia requerida: Imprescindible aportar experincia demostrable a la secci de peixateria dins el sector de la distribuci de lalimentaci i/o en comer especialitzat i haver gestionat equip de treball

Idiomes: catal nivell mitj imprescindible, castell nivell mitj imprescindible

T'oferim:

Tipus de contracte: Indefinit
Horari: 40 Hores setmanals en torns intensius.
Salari: Salari negociable fins 18.500.

Beneficis addicionals: 
Salari negociable segons experincia aportada en llocs de treball similar i valua del/la candidat/a.

T'oferim formaci a l'Escola Professional del Comer del Grup Bon Preu, possibilitats de promoci (el 95% s interna), 7% de descompte en totes les compres en qualsevol dels establiments del Grup.

Tot el nostre personal tamb gaudeix de descomptes en altres productes i serveis.
      « pgina anterior