Baix Llobregat: Cap de Secció de Peixateria
Oferta actualitzada a 19/03/2019

Oferim contracte indefinit.

Descripció del lloc de treball
 
La persona que assumeix la funció de Cap de Secció, s’encarrega de gestionar el correcte funcionament de la secció i liderar l’equip de treball que depèn de la mateixa. El seu cap directe és el màxim responsable del centre i sol tenir entre 1 i 5 persones a càrrec dependent del centre de treball.

Disposa d’uns objectius setmanals i mensuals de vendes i les seves responsabilitats estan dirigides cap al Client o Clienta, l’Equip humà, la Gestió de la pròpia secció de Peixateria i l’acompliment de l’estratègia comercial.

Responsabilitats:

• Gran part del seu temps s’ocupa d’atendre la clientela amb una actitud molt venedora, muntar la parada i fer la reposició del gènere de la secció i/o murals de producte de peixateria i vetllar per a garantir l’ordre i higiene de la secció.

• Ha de vetllar en tot moment perquè hi hagi molt bon ambient així com un excel·lent servei al Client. Haurà de formar i informar sobre productes, campanyes,.. a tot l’equip de la secció, vetllant sempre pel treball en equip i la predisposició a col·laborar tant ella mateixa com la gent que té a càrrec, amb altres seccions del punt de venda, és a dir, a la polivalencia.

• També planifica horaris i vacances amb la gent a càrrec.

• Pel que fa a la gestió de la secció, fa la comanda diària de gènere de la Peixateria, controla els stocks, vetlla per reduir les mermes i les diferències d’inventari i fa el seguiment de l’acompliment dels objectius, potenciant les vendes i aportant aspectes de millora contínua.

• Té el suport de la persona responsable del centre amb qui fa reunions setmanals.

Les competències que ha de tenir són una clara orientació al client, un interès per l’acompliment dels objectius i una molt bona capacitat per liderar equips de treball (transmetre il·lusió, generar bon clima a la secció, donar informació, saber dir no quan cal,...). És imprescindible per aquest lloc de treball un molt bon coneixement de la secció de peixateria.

Comarca: Baix Llobregat
Població: Sant Joan Despí
Experiència requerida: Imprescindible aportar experiència demostrable a la secció de peixateria dins el sector de la distribució de l’alimentació i/o en comerç especialitzat i haver gestionat equip de treball

Idiomes: català nivell mitjà imprescindible, castellà nivell mitjà imprescindible

T'oferim:

Tipus de contracte: Indefinit
Horari: 40 Hores setmanals en torns intensius.
Salari: Salari negociable fins 18.500€.

Beneficis addicionals: 
Salari negociable segons experiència aportada en llocs de treball similar i valua del/la candidat/a.

T'oferim formació a l'Escola Professional del Comerç del Grup Bon Preu, possibilitats de promoció (el 95% és interna), 7% de descompte en totes les compres en qualsevol dels establiments del Grup.

Tot el nostre personal també gaudeix de descomptes en altres productes i serveis.
      « pàgina anterior