Sant Antoni de Vilamajor: Personal de reposició
Oferta actualitzada a 19/03/2019
Descripció del lloc de treball
 
El personal de reposició s'ocupa de la càrrega/descàrrega de gènere dels camions, de l'organització del magatzem, de la col.locació de gènere en estanteries, així com de l'atenció personal dels nostres clients i clientes.

El personal de caixa és una persona clau dins el supermercat, perquè en tot moment està en contacte amb els nostres clients i clientes, a qui ha de tractar de forma molt agradable. Les seves funcions principals són cobrar a la clientela a la línia de caixes i donar suport puntual a altres seccions, principalment la col·locació de gènere en estanteries.

A les seccions de Peixateria, Carnisseria i Xarcuteria s'atén directament a la clientela mitjançant taulell tradicional. El contacte amb els clients i clientes és de forma continuada, a part també es realitzen altres funcions pròpies com muntar parada, elaborar producte, col·locar gènere, ordenar i netejar la secció.

A la secció de Fleca s'atén directament a la clientela mitjançant taulell tradicional. El contacte amb els clients i clientes és de forma continuada, a part també es realitzen altres funcions pròpies de la secció com muntar parada, elaborar producte, col·locar gènere, ordenar i netejar la secció.

La secció de Fruiteria és on manipulem i reposem tota la fruita i verdura fresca del dia. Aquí, el contacte amb la clientela és de forma continuada, a part d'altres funcions pròpies de la secció, com muntar parada, col·locar gènere i ordenar i netejar la secció.

Busquem persones amb una excel·lent atenció al públic, amb bona presència, responsables, dinàmiques i amb ganes de treballar.


T'oferim:

Salari: A jornada completa: 1234'91€ bruts per 12 pagues
      « pàgina anterior