Sant Antoni de Vilamajor: Personal de reposici
Oferta actualitzada a 22/07/2019
Descripci del lloc de treball
 
El personal de reposici s'ocupa de la crrega/descrrega de gnere dels camions, de l'organitzaci del magatzem, de la col.locaci de gnere en estanteries, aix com de l'atenci personal dels nostres clients i clientes.

El personal de caixa s una persona clau dins el supermercat, perqu en tot moment est en contacte amb els nostres clients i clientes, a qui ha de tractar de forma molt agradable. Les seves funcions principals sn cobrar a la clientela a la lnia de caixes i donar suport puntual a altres seccions, principalment la collocaci de gnere en estanteries.

A les seccions de Peixateria, Carnisseria i Xarcuteria s'atn directament a la clientela mitjanant taulell tradicional. El contacte amb els clients i clientes s de forma continuada, a part tamb es realitzen altres funcions prpies com muntar parada, elaborar producte, collocar gnere, ordenar i netejar la secci.

A la secci de Fleca s'atn directament a la clientela mitjanant taulell tradicional. El contacte amb els clients i clientes s de forma continuada, a part tamb es realitzen altres funcions prpies de la secci com muntar parada, elaborar producte, collocar gnere, ordenar i netejar la secci.

La secci de Fruiteria s on manipulem i reposem tota la fruita i verdura fresca del dia. Aqu, el contacte amb la clientela s de forma continuada, a part d'altres funcions prpies de la secci, com muntar parada, collocar gnere i ordenar i netejar la secci.

Busquem persones amb una excellent atenci al pblic, amb bona presncia, responsables, dinmiques i amb ganes de treballar.


T'oferim:

Salari: A jornada completa: 1234'91 bruts per 12 pagues
      « pgina anterior