Baix Llobregat: Cap de la secci de Carnisseria
Oferta actualitzada a 16/07/2019

Oferim contracte indefinit.


Descripci del lloc de treball
 
La persona que assumeix la funci de Cap de Secci, sencarrega de gestionar el correcte funcionament de la secci i liderar lequip de treball que depn de la mateixa. El seu cap directe s el mxim responsable del centre i sol tenir entre 1 i 5 persones a crrec depenent del centre de treball.

Disposa duns objectius setmanals i mensuals de vendes i les seves responsabilitats estan dirigides cap al Client o Clienta, lEquip hum, la Gesti de la prpia secci de xarcuteria i carnisseria amb taulell tradicional i lacompliment de lestratgia comercial.

Responsabilitats:

Gran part del seu temps socupa datendre la clientela amb una actitud molt venedora, muntar la parada i fer la reposici del gnere de la secci i/o murals de producte i vetllar per garantir lordre i higiene de la secci.

Amb el personal a crrec, ha de vetllar en tot moment perqu hi hagi molt bon ambient aix com un excellent servei al Client. Haur de formar i informar sobre productes, campanyes,.. a tot lequip de la secci, vetllant sempre pel treball en equip i la predisposici a collaborar tant ella mateixa com la gent que t a crrec, amb altres seccions del punt de venda, s a dir, a la polivalncia.

Tamb planifica horaris i vacances de la gent a crrec.

Pel que fa a la gesti de la secci, fa la comanda diria de gnere de la xarcuteria i la carnisseria, controla els estocs, vetlla per reduir les mermes i les diferncies dinventari i fa el seguiment de lacompliment dels objectius, potenciant les vendes i aportant aspectes de millora contnua.

T el suport de la persona responsable del centre amb qui fa reunions setmanals.

Les competncies que ha de tenir sn una clara orientaci al client, un inters per lacompliment dels objectius i una molt bona capacitat per liderar equips de treball (transmetre illusi, generar bon clima a la secci, donar informaci, saber dir no quan cal,...). s imprescindible per aquest lloc de treball un molt bon coneixement de la secci de xarcuteria i carnisseria.

Comarca: Baix Llobregat
Poblaci: Sant Joan Desp
Experincia requerida: Imprescindible aportar experincia en la secci de xarcuteria i/o carnisseria amb taulell tradicional assumint la mxima responsabilitat de la mateixa

Idiomes: catal nivell mitj imprescindible, castell nivell mitj imprescindible

T'oferim:

Tipus de contracte: Indefinit
Horari: 40 Hores setmanals, amb disponibilitat de dilluns a diumenge (1 festiu setmanal) i torns intensius rotatius (una setmana de mat i una altra de tarda).
Salari: Salari negociable segons vlua.

Beneficis addicionals: 
Salari negociable segons experincia aportada en llocs de treball similar i vlua del/la candidat/a.

T'oferim formaci a l'Escola Professional del Comer del Grup Bon Preu, possibilitats de promoci (el 95% s interna), i el 7% de descompte en totes les compres en qualsevol dels establiments del Grup.

Tot el nostre personal tamb gaudeix de descomptes en productes i serveis.
      « pgina anterior