Terrassa: Personal de Caixa/Benzinera per a la botiga de conveniència de l'Esclat 40h torn rotatiu
Oferta actualitzada a 28/02/2017

Oferim contracte indefinit.

Descripció del lloc de treball
 
El personal de caixa és una peça clau dins el supermercat, perquè en tot moment està en contacte amb els nostres clients i clientes, a qui ha de tractar de forma molt agradable. Les seves funcions principals són cobrar a la clientela a la línia de caixes i donar suport puntual a altres seccions, principalment la col·locació de gènere en estanteries.

El personal de reposició s'ocupa de la càrrega/descàrrega de gènere dels camions, de l'organització del magatzem, de la col·locació de gènere en estanteries, així com de l'atenció personal dels nostres clients i clientes.

Paral·lelament, a la botiga de conveniència, també es realitzen altres funcions com per exemple, fer el pa i altres productes per a la fleca d'autoservei i tasques de manteniment i neteja de l'àrea de servei de la benzinera.

Busquem persones que els agradi la atenció al públic, amb bona presència, responsables, dinàmiques i amb ganes de treballar.

Comarca: Vallès Occidental
Població: Terrassa
Experiència requerida: Es valorarà experiència prèvia en atenció al client.

Idiomes: català nivell mitjà imprescindible, castellà nivell mitjà imprescindible

T'oferim:

Tipus de contracte: Indefinit
Horari: 40h setmanals, repartides de dilluns a diumenge en torn rotatiu amb un dia de descans setmanal.
Salari: 1.025€ bruts mensuals (14 pagues)

Beneficis addicionals: 
T'oferim formació a l'Escola Professional del Comerç del Grup Bon Preu, possibilitats de promoció (el 95% és interna), 7% de descompte en totes les compres en qualsevol dels establiments del Grup.

Tots els empleats/des també gaudeixen de descomptes en altres productes i serveis.
      « pàgina anterior