Balenyà: Tècnic/a de Selecció de Personal
Oferta actualitzada a 28/02/2017
Es requereix una persona Llicenciada o Graduada en Psicologia, Relacions Laborals o similar per incorporar de forma immediata al Departament de Persones ubicat a Balenyà.

Descripció del lloc de treball
 
Aquesta persona, junt amb l'equip de Tècnics de Selecció s'ocuparà de la selecció del personal pels nostres establiments ubicats a Catalunya així com del personal dels Magatzems Centrals.

A part, realitzarà altres tasques relacionades amb el Desenvolupament de persones, pròpies d'un Departament de Recursos Humans.

Busquem una persona amb iniciativa, empàtica, molt orientada al client, organitzada, acostumada a treballar amb equip, amb motivació pels Recursos Humans i amb ganes de desenvolupar-se professionalment.

Comarca: Osona
Població: Balenyà
Formació requerida: Imprescindible formació universitària
Experiència requerida: Es requereix demostrar experiència mínima de 2 anys en selecció de personal i es valorarà l'experiència aportada en selecció de personal en Empreses de Treball Temporal.

Idiomes: català nivell alt imprescindible, castellà nivell alt imprescindible
Carnet de conduir:


T'oferim:

Tipus de contracte: Indefinit
Horari: Horari partit de dilluns a divendres.
Salari: Negociable segons experiència aportada i valua del candidat/a.

Beneficis addicionals: 
T'oferim formació adaptada al lloc de treball, 7% de descompte en totes les compres en qualsevol dels establiments del Grup, assegurança de vida, ...

Tot el personal també gaudeix de descomptes en productes i serveis com òptica, odontologia, informàtica, viatges, lloguer de vehicles, assegurances de cotxe i de la llar, entitats bancàries,...

      « pàgina anterior