Caps de Torn Seccions de Fresc
Oferta actualitzada a 19/03/2019

La teva missió serà gestionar totes les seccions de producte fresc (Carnisseria, Xarcuteria, Peixateria, Fleca i Fruita) així com liderar les persones que en formen part promovent els valors del Grup Bon Preu. Formaràs part de l'equip directiu de l'establiment junt amb el Gerent i el Cap de Torn de Reposició.

Valorarem les candidatures per a vacants properes al domicili.

Descripció del lloc de treball
 
Per consolidar i ampliar la nostra expansió, busquem Caps de Torn (Segons encarregats), per als nostres Supermercats i Hipermercats d'arreu de Catalunya.

T'ocuparàs de:

-La Gestió Comercial: Implantacions, imatge de les seccions, planificació de campanyes, supervisió de les parades de fresc i qualitat del producte principalment.
-La Gestió de les Comandes de cadascuna de les seccions de fresc.
-La Gestió de Recomptes: Organització dels recomptes i inventaris.
-La Gestió de les Devolucions, Plans de Caducats, neteja i maquinària en general.
-La Gestió de la Pèrdua Desconeguda: Anàlisi i control de les mermes i traces d'articles.

Alhora serà important vetllar per la professionalitat de les persones que estiguin a les seccions, formant-les i informant-les de totes les novetats i vetllant pel compliment de la normativa interna.

Durant molts moments seràs el màxim responsable de l'establiment. Per aquest motiu t'ocuparàs de liderar tot l'equip de treball així com supervisar la imatge comercial esperada de totes les seccions.

El perfil que busquem és el d'una persona amb molta sensibilitat pel producte fresc, amb capacitat per planificar, organitzar i analitzar dades així com molt orientada a resultats. Alhora pel que fa al lideratge, ha de tenir un caràcter emprenedor amb habilitats per comunicar i motivar, així com per prendre decisions de manera ràpida i promoure els valors corporatius.

Formació requerida: Valorable formació de Cicle Formatiu de Grau Superior en Comerç o equivalent.
Experiència requerida: Molt valorable experiència en el sector comerç de l'alimentació i gestionant persones.

Idiomes: castellà nivell alt imprescindible

T'oferim:

Tipus de contracte: Indefinit
Horari: Intensius de dilluns a dissabte en horari rotatiu (2 setmanes de matí i 2 setmanes de tarda) i un dia de la setmana horari partit. Per als establiments que s'obre al públic el diumenge, es treballaran diumenges alterns. Contractació a jornada completa.
Salari: Salari negociable segons valua aportada fins a 25.000 € bruts anuals.

Beneficis addicionals: 
7% de descompte en totes les compres en qualsevol dels establiments del Grup.
Política activa d'apropament al domicili amb el personal intern.
      « pàgina anterior