Baix Camp: Cap de Secció de Fleca
Oferta actualitzada a 28/04/2017

Oferim contracte indefinit.

Descripció del lloc de treball
 
La persona que assumeix la funció de Cap de Secció, s'encarrega de gestionar el correcte funcionament de la secció i liderar-ne l'equip de treball que porta. El seu superior directe és el Gerent de l'Establiment i normalment té entre 1 i 5 persones al seu càrrec, en funció del tipus de centre de treball.

Diposa d'un objectius setmanals i mensuals de vendes i les seves responsabilitats estan dirigides cap als clients i clientes, cap a l'equip humà, la gestió de la pròpia secció de fleca i el cumpliment de l'estratègia comercial.

Responsabilitats:

- Gran part del seu temps s'ocupa d'atendre la clientela amb una actitud molt venedora, muntar parada i fer la reposició del gènere de la secció i/o murals de producte de fleca, així com vetllar per garantitzar l'ordre i al higiene de la secció.

- Com que té gent al seu càrrec, cal que treballi per tenir en tot moment un bon ambient de treball, així com un excelent servei al client. Haurà d'informar sobre productes i campanyes a tot l'equip de la secció amb el que treballarà sempre en equip i amb predisposició a col·laborar amb ells i els companys d'altres seccions.

- Planifica horaris i vacances de la gent al seu càrrec.

- Fa la la comanda diària de gènere de la fleca, controla l'estoc, treballa per reduïr les mermes i diferències d'inventari i fa el seguiment d'objectius, potenciant vendes i aportant millora contínua al negoci.

• Té el suport de la persona responsable del centre amb qui fa reunions setmanals.

Les competències que ha de tenir són una clara orientació al client, un interès per l’acompliment dels objectius i una molt bona capacitat per liderar equips de treball (transmetre il·lusió, generar bon clima a la secció, donar informació, saber dir no quan cal,...). És imprescindible per aquest lloc de treball un molt bon coneixement de la secció de fleca.

Experiència requerida: Imprescindible experiència anterior amb responsabilitats similars en el sector de supermercats i comerç.

Idiomes: català nivell mitjà imprescindible, castellà nivell mitjà imprescindible

T'oferim:

Tipus de contracte: Indefinit
Horari: 40h setmanals, amb disponibilitat de dilluns a diumenge.
Salari: Salari negociable segons experiència i vàlua.

Beneficis addicionals: 
T'oferim formació a l'Escola Professional del Comerç del Grup Bon Preu, possibilitats de promoció (el 95% és interna), així com 7% de descompte en compres a qualsevol establiment del Grup.

Tot el nostre personal també gaudeix de descomptes en altres productes i serveis.
      « pàgina anterior