Caps de Torn Seccions de Fresc
Oferta actualitzada a 16/07/2019

La teva missió serà gestionar totes les seccions de producte fresc (Carnisseria, Xarcuteria, Peixateria, Fleca i Fruita) així com liderar les persones que en formen part promovent els valors del Grup Bon Preu. Formaràs part de l'equip directiu de l'establiment junt amb el Gerent i el Cap de Torn de Reposició.

Valorarem les candidatures per a vacants properes al domicili.

Descripci del lloc de treball
 
Per consolidar i ampliar la nostra expansi, busquem Caps de Torn (Segons encarregats), per als nostres Supermercats i Hipermercats d'arreu de Catalunya.

T'ocupars de:

-La Gesti Comercial: Implantacions, imatge de les seccions, planificaci de campanyes, supervisi de les parades de fresc i qualitat del producte principalment.
-La Gesti de les Comandes de cadascuna de les seccions de fresc.
-La Gesti de Recomptes: Organitzaci dels recomptes i inventaris.
-La Gesti de les Devolucions, Plans de Caducats, neteja i maquinria en general.
-La Gesti de la Prdua Desconeguda: Anlisi i control de les mermes i traces d'articles.

Alhora ser important vetllar per la professionalitat de les persones que estiguin a les seccions, formant-les i informant-les de totes les novetats i vetllant pel compliment de la normativa interna.

Durant molts moments sers el mxim responsable de l'establiment. Per aquest motiu t'ocupars de liderar tot l'equip de treball aix com supervisar la imatge comercial esperada de totes les seccions.

El perfil que busquem s el d'una persona amb molta sensibilitat pel producte fresc, amb capacitat per planificar, organitzar i analitzar dades aix com molt orientada a resultats. Alhora pel que fa al lideratge, ha de tenir un carcter emprenedor amb habilitats per comunicar i motivar, aix com per prendre decisions de manera rpida i promoure els valors corporatius.

Formaci requerida: Valorable formaci de Cicle Formatiu de Grau Superior en Comer o equivalent.
Experincia requerida: Molt valorable experincia en el sector comer de l'alimentaci i gestionant persones.

Idiomes: catal nivell alt valorat, castell nivell alt valorat

T'oferim:

Tipus de contracte: Indefinit
Horari: Intensius de dilluns a dissabte en horari rotatiu (2 setmanes de mat i 2 setmanes de tarda) i un dia de la setmana horari partit. Per als establiments que s'obre al pblic el diumenge, es treballaran diumenges alterns. Contractaci a jornada completa.
Salari: Salari negociable segons valua aportada fins a 25.000 bruts anuals.

Beneficis addicionals: 
7% de descompte en totes les compres en qualsevol dels establiments del Grup.
Poltica activa d'apropament al domicili amb el personal intern.
      « pgina anterior