Reus: Cap per a la secció de Basar
Oferta actualitzada a 21/10/2017

Oferim contracte indefinit.

Descripció del lloc de treball
 
La persona que assumeix la funció de Cap de Secció, s’encarrega de gestionar el correcte funcionament de la secció i liderar l’equip de treball que depèn de la mateixa. El seu cap directe és el màxim responsable del centre i sol tenir entre 1 i 5 persones a càrrec dependent del centre de treball.

Disposa d’uns objectius setmanals i mensuals de vendes i les seves responsabilitats estan dirigides cap al Client o Clienta, l’Equip humà, la Gestió de la pròpia secció de fruiteria i l’acompliment de l’estratègia comercial.

Responsabilitats:

• Gran part del seu temps s’ocupa d’atendre la clientela amb una actitud molt venedora, muntar la parada i fer la reposició del gènere de la secció i/o murals de producte i vetllar per garantir l’ordre i higiene de la secció.

• Amb el personal a càrrec, ha de vetllar en tot moment perquè hi hagi molt bon ambient així com un excel•lent servei al Client. Haurà de formar i informar sobre productes, campanyes,.. a tot l’equip de la secció, vetllant sempre pel treball en equip i la predisposició a col•laborar tant ella mateixa com la gent que té a càrrec, amb altres seccions del punt de venda, és a dir, a la polivalència.

• També planifica horaris i vacances amb la gent a càrrec.

• Pel que fa a la gestió de la secció, fa la comanda diària de gènere, controla els estocs, vetlla per reduir les mermes i les diferències d’inventari i fa el seguiment de l’acompliment dels objectius, potenciant les vendes i aportant aspectes de millora contínua.

• Té el suport de la persona responsable del centre amb qui fa reunions setmanals.

Les competències que ha de tenir són una clara orientació al client, un interès per l’acompliment dels objectius i una molt bona capacitat per liderar equips de treball (transmetre il•lusió, generar bon clima a la secció, donar informació, saber dir no quan cal,...). És imprescindible per aquest lloc de treball un molt bon coneixement de la secció.

Experiència requerida: Imprescindible experiència assumint la gestió en lloc de treball similar.

Idiomes: català nivell mitjà imprescindible, castellà nivell mitjà imprescindible

T'oferim:

Tipus de contracte: Indefinit
Horari: 40h setmanals.
Salari: Salari negociable segons experiència i vàlua.

Beneficis addicionals: 
Possibilitat de millora salarial inicial segons experiència aportada en lloc de treball similar.

T'oferim formació a l'Escola Professional de Comerç del Grup Bon Preu, possibilitats de promoció (el 95% és interna), 7% de descompte en totes les compres en qualsevol dels establiments del Grup, assegurança de vida, ...

Tot el nostre personal també gaudeixen de descomptes en altres productes i serveis.
      « pàgina anterior