Treballa als Serveis Centrals del Grup Bon Preu
Oferta actualitzada a 19/03/2019
Tens formació universitària i/o experiència professional relacionada amb alguna de les àrees descrites a continuació?

Opta a treballar amb nosaltres en futurs processos de selecció de personal

Deixa'ns les teves dades indicant tot allò que creguis important sobre la teva candidatura. Totes les persones apuntades rebreu resposta de l'estat de la vostra sol·licitud. 

Descripció del lloc de treball
 
El Grup Bon Preu, és una empresa catalana i de tradició familiar centenària. En l’actualitat és el 5è operador a Catalunya del seu sector, havent duplicat la seva facturació en els últims 8 anys.

Més de 5.000 persones participen actualment en aquest projecte, distribuïdes en més de 170 centres Bonpreu i Esclat.

Des dels Serveis Centrals, ubicats a la Comarca d’Osona, ens pots ajudar a donar servei al negoci treballant en algun dels Departaments i Serveis detallats a continuació:

Administració i Finances:
Té com a objectiu la correcta gestió i control documental derivats de les activitats de l'Empresa, així com la realització dels tràmits burocràtics necessaris. Tanmateix, s'encarrega de comptabilitzar tots els moviments econòmics, així com investigar tota aquella informació relacionada amb la financiació i que és necessària a l'hora de la presa de decisions estratègiques.
• Possibles llocs de treball: Tècnic/a Administratiu.

Àrea Tècnica:
Té com a objectiu la planificació, execució i seguiment de les accions de manteniment i conservació que tinguin a veure amb les instal·lacions i equips de treball de l’Empresa, amb la voluntat d’aconseguir el màxim aprofitament dels recursos materials i la correcta gestió de la renovació dels mateixos en el moment adequat i al mínim cost.
• Possibles llocs de treball: Tècnic/a de Manteniments.

Comunicació i Màrqueting:
Té com a objectiu coordinar les estratègies de publicitat, posicionament i identitat de les ensenyes comercials i el producte. Tanmateix, organitza totes les accions que tenen a veure amb la comunicació corporativa i el contacte amb els clients. També es coordina des d’aquí el SAC, així com el Programa de Fidelització de clients.
• Possibles llocs de treball: Tècnic/a de Màrqueting al Punt de Venda, Tècnic/a de Comunicació i Comunitat.

Compres:
Té com a objectiu fer la compra i aprovisionament de tots els productes d'alimentació i no-alimentació que es poden trobar a la venda en els nostres establiments comercials.
• Possibles llocs de treball: Comprador/a, Adjunt/a a Comprador/a.

Expansió:
Té com a objectiu la coordinació de les estratègies i accions necessàries per tal d’afavorir i assegurar el creixement de l’empresa, en especial en tot allò que té a veure amb la recerca de nous locals, prospecció de noves possibilitats de negoci i la gestió de béns i immobles del Grup.
• Possibles llocs de treball: Tècnic/a d’Expansió.

Logística:
Té com a objectiu la coordinació de tot el procés que comença amb la compra de producte al proveïdor i acaba amb el lliurament del mateix als nostres Punts de Venda, tenint en compte per això l'optimització i correcta realització, segons criteris de qualitat dels successius processos d’emmagatzemament, preparació, transport i lliurament del producte.
• Possibles llocs de treball: Cap de Torn de Magatzem de Secs o Frescos, Tècnic/a de Logística, Operador/a de trànsit de mercaderies.

Persones:
Té com a objectiu la correcta planificació i selecció del personal, així com la capacitació i desenvolupament de les persones treballadores. Des d’aquest departament, es gestiona tot allò referent a compensacions i política laboral, així com la Prevenció de Riscos Laborals i el foment de la Seguretat en el lloc de treball.
• Possibles llocs de treball: Tècnic/a Laboral, Tècnic/a de Selecció, Tècnic/a de Prevenció de Riscos Laborals, Tècnic/a de Desenvolupament de persones.

Tecnologies de la Informació:
Té com a objectiu el manteniment dels sistemes informàtics de l’empresa i els equips computacionals, així com col·laborar en l’optimització dels procediments administratius, buscant per això l'hardware i software que sigui necessari. Tanmateix garanteix l’atenció a l’usuari del Punt de Venda, amb vocació de servei al client intern i amb criteris de millora contínua.
• Possibles llocs de treball: Tècnic/a de Sistemes, Tècnic/a d’Informàtica al Punt de Venda.

Comarca: Osona
Població: Masies de Voltregà
Formació requerida: Qualsevol de les relacionades amb les àrees de treball descrites.
Experiència requerida: Es valorarà experiència prèvia en llocs de treball similars.

Idiomes: català nivell alt imprescindible, castellà nivell alt imprescindible, anglès nivell mitjà valorat
Carnet de conduir:
Vehicle propi:


T'oferim:

Tipus de contracte: Indefinit
Horari: Horari flexible de dilluns a divendres.
Salari: Negociable segons experiència aportada i valua del candidat/a.

Beneficis addicionals: 
T'oferim formació adaptada al lloc de treball, possibilitats de promoció (el 95% és interna), 7% de descompte en totes les compres en qualsevol dels establiments del Grup, assegurança de vida, etc.

Tots els empleats/des també gaudeixen de descomptes en productes i serveis com òptica, odontologia, informàtica, viatges, lloguer de vehicles, assegurances de cotxe i de la llar, entitats bancàries, etc.

      « pàgina anterior