Treballa als Serveis Centrals del Grup Bon Preu
Oferta actualitzada a 16/07/2019
Tens formació universitària i/o experiència professional relacionada amb alguna de les àrees descrites a continuació?

Opta a treballar amb nosaltres en futurs processos de selecció de personal

Deixa'ns les teves dades indicant tot allò que creguis important sobre la teva candidatura. Totes les persones apuntades rebreu resposta de l'estat de la vostra sol·licitud. 

Descripci del lloc de treball
 
El Grup Bon Preu, s una empresa catalana i de tradici familiar centenria. En lactualitat s el 5 operador a Catalunya del seu sector, havent duplicat la seva facturaci en els ltims 8 anys.

Ms de 5.000 persones participen actualment en aquest projecte, distribudes en ms de 170 centres Bonpreu i Esclat.

Des dels Serveis Centrals, ubicats a la Comarca dOsona, ens pots ajudar a donar servei al negoci treballant en algun dels Departaments i Serveis detallats a continuaci:

Administraci i Finances:
T com a objectiu la correcta gesti i control documental derivats de les activitats de l'Empresa, aix com la realitzaci dels trmits burocrtics necessaris. Tanmateix, s'encarrega de comptabilitzar tots els moviments econmics, aix com investigar tota aquella informaci relacionada amb la financiaci i que s necessria a l'hora de la presa de decisions estratgiques.
Possibles llocs de treball: Tcnic/a Administratiu.

rea Tcnica:
T com a objectiu la planificaci, execuci i seguiment de les accions de manteniment i conservaci que tinguin a veure amb les installacions i equips de treball de lEmpresa, amb la voluntat daconseguir el mxim aprofitament dels recursos materials i la correcta gesti de la renovaci dels mateixos en el moment adequat i al mnim cost.
Possibles llocs de treball: Tcnic/a de Manteniments.

Comunicaci i Mrqueting:
T com a objectiu coordinar les estratgies de publicitat, posicionament i identitat de les ensenyes comercials i el producte. Tanmateix, organitza totes les accions que tenen a veure amb la comunicaci corporativa i el contacte amb els clients. Tamb es coordina des daqu el SAC, aix com el Programa de Fidelitzaci de clients.
Possibles llocs de treball: Tcnic/a de Mrqueting al Punt de Venda, Tcnic/a de Comunicaci i Comunitat.

Compres:
T com a objectiu fer la compra i aprovisionament de tots els productes d'alimentaci i no-alimentaci que es poden trobar a la venda en els nostres establiments comercials.
Possibles llocs de treball: Comprador/a, Adjunt/a a Comprador/a.

Expansi:
T com a objectiu la coordinaci de les estratgies i accions necessries per tal dafavorir i assegurar el creixement de lempresa, en especial en tot all que t a veure amb la recerca de nous locals, prospecci de noves possibilitats de negoci i la gesti de bns i immobles del Grup.
Possibles llocs de treball: Tcnic/a dExpansi.

Logstica:
T com a objectiu la coordinaci de tot el procs que comena amb la compra de producte al provedor i acaba amb el lliurament del mateix als nostres Punts de Venda, tenint en compte per aix l'optimitzaci i correcta realitzaci, segons criteris de qualitat dels successius processos demmagatzemament, preparaci, transport i lliurament del producte.
Possibles llocs de treball: Cap de Torn de Magatzem de Secs o Frescos, Tcnic/a de Logstica, Operador/a de trnsit de mercaderies.

Persones:
T com a objectiu la correcta planificaci i selecci del personal, aix com la capacitaci i desenvolupament de les persones treballadores. Des daquest departament, es gestiona tot all referent a compensacions i poltica laboral, aix com la Prevenci de Riscos Laborals i el foment de la Seguretat en el lloc de treball.
Possibles llocs de treball: Tcnic/a Laboral, Tcnic/a de Selecci, Tcnic/a de Prevenci de Riscos Laborals, Tcnic/a de Desenvolupament de persones.

Tecnologies de la Informaci:
T com a objectiu el manteniment dels sistemes informtics de lempresa i els equips computacionals, aix com collaborar en loptimitzaci dels procediments administratius, buscant per aix l'hardware i software que sigui necessari. Tanmateix garanteix latenci a lusuari del Punt de Venda, amb vocaci de servei al client intern i amb criteris de millora contnua.
Possibles llocs de treball: Tcnic/a de Sistemes, Tcnic/a dInformtica al Punt de Venda.

Comarca: Osona
Poblaci: Masies de Voltreg
Formaci requerida: Qualsevol de les relacionades amb les rees de treball descrites.
Experincia requerida: Es valorar experincia prvia en llocs de treball similars.

Idiomes: catal nivell alt imprescindible, castell nivell alt imprescindible, angls nivell mitj valorat
Carnet de conduir: S
Vehicle propi: S


T'oferim:

Tipus de contracte: Indefinit
Horari: Horari flexible de dilluns a divendres.
Salari: Negociable segons experincia aportada i valua del candidat/a.

Beneficis addicionals: 
T'oferim formaci adaptada al lloc de treball, possibilitats de promoci (el 95% s interna), 7% de descompte en totes les compres en qualsevol dels establiments del Grup, assegurana de vida, etc.

Tots els empleats/des tamb gaudeixen de descomptes en productes i serveis com ptica, odontologia, informtica, viatges, lloguer de vehicles, assegurances de cotxe i de la llar, entitats bancries, etc.

      « pgina anterior