Treballa amb nosaltres - Properes obertures

Vols treballar al supermercat de referncia de Catalunya?

El Grup Bon Preu ha estat reconegut com el millor supermercat per l'OCU i tens l'oportunitat de treballar amb nosaltres ja que busquem personal pel nou supermercat Bon Preu que obrirem a Salt.

Des del nostre grup valorem als candidats i candidates pels seus valors i actituds. Per aix, busquem persones amb ganes d'aprendre, formar-se i desenvolupar-se en el nostre sector.

Oferim formaci en les diferents seccions dels nostres establiments: caixa, reposici, fruiteria, fleca, xarcuteria, carnisseria i peixateria. Per tant s una bona oportunitat per a aprendre un nou ofici, tinguis o no experincia prvia en el sector.

A Bon Preu tindrs l'oportunitat de desenvolupar-te professionalment ja que contem amb processos de selecci interna per promocionar les persones que formen part del Grup.

El que ms ens diferncia com a supermercat s el nostre producte fresc i l'atenci al client. Per aix, busquem persones orientades al client, amb actitud positiva i que tinguin ganes de conixer i aprendre sobre els productes de la terra i de proximitat, aix com tamb de noves tendncies internacionals.

Qu t'oferim?

- Torns intensius rotatius de dia, per una millor conciliaci familiar.
- Torns intensius fixos de nit per a les vacants de reposici.
- Oportunitats de desenvolupament i creixement professional.
- Descompte del 7% en totes les compres de qualsevol establiment del grup.

Si tens ganes de treballar i t'has sentit identificat/ada amb el que busquem, apunta't a la oferta, pot ser la teva oportunitat!