web Bonpreu web Esclat
< pÓgina d'inici         
catalÓ | castellÓ

Actualitat del grup
El Grup Bon Preu implanta el Pla d

08/05/2009

El Grup Bon Preu implanta el Pla d'Igualtat

El Grup Bon Preu és la primera empresa catalana del sector de la distribució que implanta un pla d'igualtat d'oportunitats entre dones i homes, tal i com estableix la llei orgànica 3/2007 de 22 de març, per a empreses amb més de 250 persones en plantilla.

El Pla es va presentar al Departament de Treball el mes de novembre del 2008 i recull 13 accions que es té previst desenvolupar des d’ara i fins el 2011. Tot el procés d’elaboració del pla d’igualtat, des del diagnòstic passant pel pla d’acció i també la implantació s’ha fet conjuntament amb el Comité d’Empresa i la consultora Lavola.

Les tres primeres accions que el Grup està aplicant actuament són un codi ètic, una guia de llenguatge neutre i un protocol d’actuació davant de casos d'assetjament sexual. Aquestes accions s'han comunicat a totes les persones del Grup mitjançant reunions, amb l’edició d'un tríptic informatiu i també a través de la pàgina web de l’empresa. 

Amb l'objectiu de fer un seguiment de totes les accions que s'inclouran dins el Pla d'Igualtat s’ha creat una comissió paritària integrada pel Comité d'Empresa i pel Departament de Recursos Humans. Aquesta comissió s'encarregarà de vetllar per a assegurar una correcta implantació de tot el projecte.

Actualment el Grup Bon Preu disposa de 115 establiments de les ensenyes Bonpreu, Esclat i Orangutan, i de 12 benzineres Esclatoil situades a diferents punts de Catalunya. A dia d’avui l’empresa disposa de més de 3000 persones a la seva plantilla.

< tornar